A kedvező hangulat tovább dolgozik a piacon, de a 248,00-248,20 forintos euróárfolyam kemény támasznak tűnik - kommentálta a hazai fizetőeszköz további erősödését az ING Bank üzletkötője. Geszti Pál hozzátette: kell még egy löket (a zloty vagy egy másik régiós deviza erősödése), hogy ezt az ellenállást átvigye a forint. A bankközin egyébként csekély érdeklődés mellett zajlott a kereskedés: a dollár egysége 184,40, a svájci franké 149,90-en állt fél 11 tájban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!