Még erősebb a forint - 250 alatt az euró

Az euró árfolyama 250,20 forintnál járt ma reggel, szemben a szerda délután feljegyzett 250,70 forintos szinttel. Késő délután a jegyzés 250 forint alá is benézett.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 16:48
Fotó:

Az elmozdulás a nemzetközi piacokon végbement változásokkal volt magyarázható, a dollár ugyanis gyengült az euróval szemben, ez pedig a feltörekvő piaci devizákra pozitívan hatott - mondta az ING devizakereskedője, hozzátéve a forgalom minimális volt a piacon. A közös európai pénz jegyzése a nap folyamán nem változott érdemben, kevéssel négy előtt hajszálnyival 250 forint alatt állt. A dollár tovább gyengült, a szerdán este még 177,5 forinton álló kurzus 176,30 forintra süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK