Délután az USA-ból a novemberi termelői árak és ipari termelési adatok lehetnek fontosak. Holnap határidős kifutás, így számottevő elmozdulásnak már nem kellene történnie, esetleg egy kis "felmanipula" lehet. A BUX index alacsony forgalom mellett, de lefelé távolodott el az 50 napos mozgótól (17000). A reggeli vélhetően pánikos nyitást akár meg is vehetik, erősebb támasz azonban csak 16500 környékén húzódik - ríja reggeli elemzésében a Quaestor Értékpapaír Zrt. szakértője.

Az OTP gyengélkedik, tegnap már 3000 alatt zárt, támasza 2850-nél. Ma meg kellene próbálnia visszamenni 3000 fölé zárni, hogy ne legyen csúnya a grafikonja, ellenállás 3120-nál. A legstabilabb részvény továbbra is a MOL, az emelkedő csatorna alján tanyázik, 18000 átlépése adna csak középtávú beszállási jelet. Az MTelekom továbbra sem tud megbirkózni a csökkenő trendvonallal, a forgalom elégtelen, az MNB kamatemelése leértékeli az osztalékhozamát. Lendületet 530-as szint áttörése adna, támasz az 50 napos mozgó (510 Ft).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!