Még mindig emelkedik az olaj ára

A nyersolaj ára a pénteki kereskedésben 71 dollárig emelkedett, az árszintet azonban nem tudta tartósan átlépni.
NAPI, 2009. augusztus 14. péntek, 15:30
Fotó:

A szeptemberi teljesítésű nyersolaj hordónkénti ára 30 centtel, egészen 70, 80 dollárig emelkedett, habár az áremelkedés megállt a 71 dolláros szinten azt követően, hogy a kínai és az amerikai tőzsdén egyaránt csökkent a részvények ára.

A nyersolaj ára a tegnapi nap folyamán 36 centtel, 70,52 dollárig emelkedett a dollár gyengülése és a nap folyamán napvilágot látott, a vártnál kedvezőbb német és francia gazdasági mutatók következtében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK