Még mindig piroslik a parkett

A BUX továbbra sem tudta elérni tegnapi záróértékét.
NAPI Online, 2008. március 6. csütörtök, 10:04
Fotó:

A BUX a délelőtti 22 669 pontos mélypont elérése után lassú, de kitartó kapaszkodásba kezdett, ám továbbra sem tudta elérni a tegnap esti záróértékét, a 22908 pontot. A BÉT irányadó indexe kevéssel délután egy óra előtt még több, mint 0,4 százalékos hátrányt mutatott.

A reggel még egyértelműen pirosló blue chipek közül egyedül a Molnak sikerült fordítania, 800 millió forintos forgalom mellett fél százalékot emelkedett. Az OTP közepes forgalom mellett közel másfél százalékos mínuszt gyűjtött össze, míg a délelőtt leggyengébben szereplő blue chipje, az MTelekom jelentősen mérsékelni tudta a hátrányát, koradélután már kevesebb, mint 0,4 százalékkal jegyezték alacsonyabban a szerdai záróárhoz képest. Az Egis a délelőtt során beérte, aztán pedig elhagyta az ugyancsak csökkenő Richtert, az előző délután 1 órakor már egy százalék feletti, míg az utóbbi továbbra is 0,7 százalékos veszteséget mutatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK