Még nincs meg az etilénszerződés

A BorsodChem az előzetes várakozásoknak megfelelő, vagyis gyenge első negyedévet tudhat maga mögött. A második negyedévben azonban már egészséges nyereség várható a PVC-gyártástól, őszre pedig a TDI-üzem is elkészül, melynek révén még az idén 4-6 milliárd forint árbevétel várható. A társaság idén is fizet osztalékot, ám annak mértékéről még nem döntött az igazgatóság. A TVK-val intenzív tárgyalások folynak az etilénszerződésről, ám korántsem biztos, hogy az április 20-i TVK-közgyűlésig tető alá hozzák a megállapodást. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. április 14. szombat, 06:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK