Meg se mozdul a forint

Az euróval és a japán jennel szemben nem változott, más valutákhoz képest csak fillérekkel mozdult el forint árfolyama hétfő reggelre.
MTI, 2015. szeptember 28. hétfő, 07:37
Fotó: Napi.hu

Az európai valutát 7 óra tájban péntek esti kurzusán, 314,88 forinton jegyezték. A dollár 50 fillérrel 281,75 forintra erősödött, a svájci frank 80 fillérrel 287,46 forintra gyengült. A jen péntek esti árfolyamán, 2,3410 forint körül forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK