Még veszélyzónában a forint

Nem tud jelentősen eltávolodni a 300 forintos szint közeléből az euró jegyzése.
NAPI, 2011. október 26. szerda, 09:01
Fotó: Napi.hu

Az euró árfolyama minimálisan gyengült csak a bankközi devizapiacon, reggel 297,4 forinton jegyezték a közös devizát. Így az euró árfolyama még mindig nem tudott jelentősen eltávolodni a veszélyes, 300 forintos szinttől. A svájci frank árfolyama alig mozdult, 243,6 forint körül váltották reggel a bankközi devizapiacon. A dollár 70 fillérrel gyengült, 213,6 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK