A mutató negyed kettő tájban 2,4 százalékos veszteséggel 22 732 ponton állt. A Mol 3,1 százalékos mínusszal 21 800, az OTP 2,9 százalékos eséssel 7675 forinton forgott. Az MTelekom 1,2 százalékos csökkenéssel 980 forinton járt, a Richter 1,4 százalékos veszteséggel 42 100 forinton cserélt gazdát. Egyébként az egész feltörekvő régiót ütik, esik a moszkvai, a varsói és a török piac is. Mindezek háttérében külső tényezők állnak: az amerikai kötvényhozamok meglódulása, az európai kamatemelés, illetve az olajszektor zuhanása.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!