Megállt a hozamcsökkenés, a forint tartotta magát

A bankközi devizapiacon a magyar fizetőeszköz az árfolyamsáv erős szélén, a centrumtól számított 9,50 százalékon nyitott, majd lemorzsolódott, s délután már 9,29 százalékon állt, ami 250,25/65 forintos euróárfolyamot jelentett - tájékoztatott a Hanwha Bank üzletkötője.
Ádám Viktor, 2001. november 9. péntek, 16:20
Fotó:

Az overnight kamatok 10,45-10,55 százalék körül mozogtak, miközben a másodlagos állampapírpiacon jobbára megállt a hozamcsökkenés. A háromhónapos diszkontkincstárjegyeké nem változott, az éven túli lejáratú instrumentumoké pedig 4-10 bázisponttal nőtt. A 6 és 12 hónapos DKJ-k kivételt jelentettek, a benchmark kismértékben süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK