Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Toyota kettő, a Sony három százalékkal drágult a tokiói tőzsdén, miután úgy tűnik, hogy mind hazai, mind legnagyobb exportpiacuk, az USA kezd magához térni. Japánban a feldolgozóipari megrendelésállomány - a következő három-hat hónap befektetéseinek jelzőszáma - 9,7 százalékkal ugrott meg májusban, szemben az elemzők 2,6 százalékos várakozásával. Az Egyesült Államokban munkanélküli segélyért folyamodók számának drasztikus csökkenése utal a gazdaság éledezésére. Az MSCI Asia Pacific index 0,9, a tokiói Nikkei 1,3 százalékkal nőtt a jó hírek hatására. A Nomura Holdings elemzői úgy vélik, hogy az utóbbi a jelenlegi valamivel több mint 10,5 ezer pontos értékéről október végéig 11,5 ezerre mehet fel. A hongkongi Hang Seng index 2,2 százalékkal nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!