Megindította a befektetők fantáziáját, hogy a Deutsche Telekom a cseh T-Mobile egyetlen tulajdonosává válhatott: a Magyar Telekom papírjai 2,3 százalékkal 312 forintra drágultak. A távközlési cég papírjainak forgalma nem döntöget rekordokat, a délelőtt folyamán 300 millió forintnyi részvény sem cserélt gazdát.

A többi blue chip ezzel szemben süllyedt: a Mol 0,6 százalékkal 13 660, az OTP 0,2 százalékkal 4260, a Richter 0,6 százalékkal 3995 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!