Megelőzte a Mol az OTP-t

A BUX kora délután továbbra is gyengült, a vezető papírok vegyes teljesítményt mutattak. A Mol-papír kivételesen nagy, az OTP-részvényét is jócskán meghaladó forgalomban gyengült.
NAPI, 2010. szeptember 16. csütörtök, 14:35
Fotó:

A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója délután fél három körül 0,3 százalékos gyengüléssel valamivel 23 500 pont alatt tartózkodott.

A blue chipek felemásan álltak; míg az OTP és a Mol gyengült, addig az Mtelekom és a Richter drágult.

A forgalom tízmilliárd forint fölött alakult, de ezúttal a megszokottal szemben nem az OTP, hanem a Mol részvényeivel kereskednek nagyobb, 7 milliárd forintot meghaladó mennyiségben.

A Mol 1 százalékot közelítő gyengüléssel 22 760 forinton forgott.

Az OTP is veszített árfolyamából mintegy 0,5 százalékot, a bankpapír azonban napi csúvcsa közelében, 4875 forinton tartózkodott.

Az Mtelekom ugyanakkor 0,3 százalékkal 697 forintig drágult, míg a Richter minimálisan 48 205 forintig erősített.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK