Megérkezett a Sibur postagalambja

Ha késve is, de a Sibur International is közzétette tulajdoni részesedését a BorsodChemben. A társaság a BÉT honlapján bejelentette, hogy részvényvásárlás útján 24,8 százalékos közvetlen részesedést szerzett a BC-ben. A tájékoztatásra az értékpapírtörvény miatt volt szükség, amely előírja a nyilvános társaságokban meglévő befolyások - akár a törvény életbe lépése előtt megszerzett - bejelentését. A bejelentés természetesen nem jelent új információt.
Máté Dániel, 2001. november 13. kedd, 10:52
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK