Ennek értelmében a Genesis Energy és a GSC (ex-Cogenco) részvényeket - azok tőzsdei árfolyamától függetlenül - a korábban közölt matematikai képletek helyett egy-az-egyhez arányban lehet majd kicserélni.

Ezt azonban csak azon részvényesek tehetik majd meg, akik az április 7.-i megfeleltetés napján Genesis részvényesek és nevüket, illetve a konkrét darabszámot a Keler megfeleltetése minden kétséget kizáróan igazolja.

A részvénycsere időpontjának meghatározása egyelőre még várat magára, de az mindenképpen a jelenleg OTC piacon forgó GSC részvények (már többször beharangozott) amerikai tőzsdei bevezetését követi majd.

Megjegyzendő, hogy az akkor még Cogenco néven futó társasággal tavaly kötött és azóta többször módosított részvény-üzletrész adásvételi szerződésben eredetileg csak az amerikai cég tőzsdei bevezetését követően került volna sor a napelem-leányok átadására, ám a finanszírozási nehézségek miatt a korábbi szigorúbb feltételek fellazításával felcserélődött a sorrend.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!