Megfagyott a hangulat Budapesten

A reggeli emelkedés stagnálásba csapott át a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. július 13. péntek, 10:33
Fotó: Napi.hu

A kezdeti 100 pont körüli emelkedését teljesen visszaadta a BUX index, a vezető mutató fél tizenegykor szinte már pontosan ugyanott állt, mint tegnap záráskor, 16 992 ponton. Forgalom szinte nincs, az azonnali piacon alig haladja meg a 700 millió forintot. A vezető részvények árfolyamának elmozdulása fél százalékon belül maradt, az OTP-re 3415, a Molra 16 285, a Magyar Telekomra 430, a Richterre 36 700 forinton születtek az utolsó kötések.

Tovább zuhant az E-Star árfolyama, a társaság részvényei 4,5 százalékos esést követően 670 forinton járnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK