Megfáradt a BUX

Kora délutánra nem sikerült a bravúr a BÉT-en, a BUX index mínuszban maradt.
NAPI, 2011. október 18. kedd, 13:25
Fotó:

A BUX index a reggeli zuhanást követő megpattanásban nem jutott tovább a délelőtt folyamán, néhány perccel fél kettő előtt másfél százalékos mínuszban járt az index 17 197 ponton.

Az OTP gyenge, 3325 forintos árfolyama 2,2 százalékkal alacsonyabb a tegnapinál, a Mol másfél százalékkal esik, 17 045 forintra. A Magyar Telekomot az 501 forintos szint támasztja, egy százalékkal ér kevesebbet, mint tegnap. A Richter 1,4 százalékkal esik, 35 500 forintra. 15 százalékkal, 178 forintra zuhant az AAA Autó kurzusa, az Externet 10 százalékkal lett olcsóbb, 495 forint. A forgalom egyelőre nem magas, nem éri el a 6 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK