A vártnál rosszabb adatok csak hozzáadtak az európai adósságválság miatti aggodalmakhoz. A Dow indexe magyar idő szerint fél hat körül 0,4 százalékos mínuszban járt. Az indexre a  legnagyobb nyomást a JP Morgan gyakorolja, a bank papírjai több mint 2 százalékkal gyengültek, miután a New York Times közölte, hogy a pénzintézet múlt héten közölt vesztesége 2 milliárd helyett már a 3 milliárd dollárt is meghaladja az elmúlt négy nap után.

Az S&P-500 indexe 0,5 százalékos veszteségben járt, a Nasdaq pedig 0,9 százalékkal állt az előző napi záróértéke alatt.

A Wal-Mart vártnál jobb első negyedéves eredménye után a cég részvényárfolyama 5,4 százalékkal drágultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!