Nem tudott egyelőre megbirkózni a 300 forintos szint jelentette gáttal a forint/euró árfolyam. A kurzus a reggeli óráktól kezdve enyhe emelkedésbe kezdett, s 302 forint fölé ugrott, majd innen 301,5 forintig korrigált. A dollár árfolyama másfél forinttal, 231,8 forintig emelkedett, a svájci frank 250 forint felett is járt, majd néhány tíz fillérrel visszajött alá a jegyzés.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!