Meggyőző emelkedés Ázsiában

Az ázsiai tőzsdék többsége meggyőző emelkedést mutstott csütörtök reggel, miután amerikában nagyon jó napot zártak a piacok.
NAPI, 2011. április 21. csütörtök, 08:35
Fotó:

A legjobban a dél-koreai piac teljesített 1,5 százalékos pluszt mutatott fel, de az Ausztrál és a hongkongi tőzsde is egy százalék körüli emelkedéssel örvendeztette meg a befektetőket. Kína kissé gyengébb, 0,5 százalékos emelkedést mutat, itt azok a pletyká tarthatják kordában a vevőket, hogy az ország egy egyszeri nagyobb felértékelésre készül a közeljövőben.

Az amerikai határidős indexek is szokatlanul nagy pluszt mutatnak, amit segít a dollár további gyengülése. Az S&P futures 1335 ponton áll, 7 ponttal magasabban a tegnap estinél, a DJIA futures pedig 49 pontos emelkedést mutat.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK