Meghosszabbították az Orco csődvédelmét

Újabb három hónapos haladékot kapott az immár egy éve csődvédelem alatt álló Orco.
Mezősi Tamás, 2010. március 11. csütörtök, 17:08
Fotó:

A párizsi cégbíróság három hónappal június 25-ig meghosszabbította az Orco csődvédelmét, azaz a társaság ezen időpontig találhat megoldást arra, miként rendezi tartozásait. (A többek között a Párizsi Nagyáruházat és a volt tőzsdeépületet felújító cég immár harmadik alkalommal kap haladékot).

Az Orco a BÉT-en közzétett bejelentés szerint ebben a hónapban elkészíti immár sokadik csődegyezség-javaslatát, melynek véleményezésére a hitelezőknek egy hónap áll majd rendelkezésére. Az egyezség-tervezetet és a csatolt véleményeket aztán benyújtják a bírósághoz, mely önállóan határoz annak elfogadásáról, vagy elvetéséről.

A csődegyezség-tervezetet az éves jelentéssel együtt március 30-án prezentálja majd az Orco.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK