A forint nagy menetelését megállította a 268,30-nál található ellenállás: reggel 268,50-ig ment el az eurhuf, majd kissé gyengült a jegyzés. Jelenleg 269 forintot kell adni egy euróért.

A svájci frank forintárfolyama egészen 206-ig erősödött, de itt is gyengülést hozott a délelőtt, most 207 forinton áll az alpesi deviza.

Az euró/dollár jegyzése az 1,38-as szint körül ingadozik: reggel 1,3820-ig tudott elmenni, ahonnan mostanra 1,3795-ig esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!