Megijedt a BUX a kínai kamatemeléstől

A BUX 400 pont mínuszba került a kínai kamatemelés bejelentése után, az OTP-t a megelőző 5950-es szintről 5900 forintig öntötték be.
NAPI, 2011. február 8. kedd, 11:47
Fotó:

Tipikus bull piaci viselkedést mutatnak a tőzsdék, a kínai kamatemelés hírére öt percre visszaestek a részvényindexek, ám nem alakult ki nagyobb eladási hullám. A DAX 25 pontot kanyarodott le, ám ennek felét már le is dolgozta.

Az OTP az első ijedség után stabilizálódott, jelenleg 5910 forinton áll. A forint stabil maradt, egy euró 268,25 forint, a svájci frank pedig kicsivel 206 forint alatt ingadozik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK