Megindult az OTP

A mai gyorsjelentési dömping egyelőre az OPT és a Danubius árfolyamát befolyásolta igazán. A BUX közel egy százalékos pluszban 16117 ponton nyitott. Az jó eredmények bejelentésre után az OTP kurzusa 100 forinttal került feljebb és 5955 forinton született az első kötés, a Danubius tetemes vesztesége viszont 4400 forintra nyomta le a kurzust. a Mol árfolyama maradt az előző napi 15500 forint, míg a Matáv kismértékben javított és 825 forinton áll.
NAPI Online, 2005. május 13. péntek, 09:10
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK