Megindult dél felé Budapest

Rosszul kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. április 8. kedd, 09:51
Fotó: Napi.hu

Mintegy 45 perccel a nyitás után 0,6 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a blue chipek - a Magyar Telekom kivételével, amely stagnál - mindegyike kivette a részét: a Mol 0,2, az OTP 0,9, míg a Richter 1,1 százalékot vesztett értékéből.

A forgalmat tekintve az OTP áll az első helyen 835 millióval, a Richter a második 212 millióval, míg a harmadik helyre a Mol került fel 127 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK