Megindult felfelé Budapest

Pluszban nyitott a Budapesti Értéktőzsde kedden.
NAPI, 2013. február 19. kedd, 09:25
Fotó: Napi.hu

A kereskedés első 25 percét követően 0,6 százalékos emelkedett a BUX index, az erősödésből a Magyar Telekom kivételével - amely részvényeinek értéke stagnált - az összes blue chip kivette a részét: a Mol 0,06, a Richter 0,43, az OTP pedig 1,23 százalékkal haladta meg reggeli kezdőértékét. A forgalom visszafogott, egyedül a bankpapírokkal kereskedtek 500 millió forint feletti értékben, a képzeletbeli dobogóra pedig a Richter (59 millió) és a Magyar Telekom (23,66 millió) került fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2013.02.19 11:26

A MOL megint 18e alatt van. Pár napja megközelítette a 19e-t.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html