Nem sokkal dél után 330,55 forintig szaladt el az euró árfolyama, ahonnan ugyan visszafordult a kurzus, de jelentősen még nem távolodott el a napi mélyponttól.

A dollárral szemben az euróhoz hasonlóan 0,2 százalékkal gyengült a forint délelőtt, így a zöldhasúért 299,53 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon.

A svájci frankkal szemben viszont 0,3 százalékot erősödött a magyar fizetőeszköz, az alpesi deviza egysége 302,26 forintnál járt.

Eközben a dollár a reggeli gyengülést követően erősödött az euróval szemben, így a közös európai pénzt dél után 1,1027 dolláron jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!