A BUX 20 perccel a nyitás után 13 200 ponton állt, ami még mindig 2,7 százalékos emelkedést jelentett, ugyanakkor 300 ponttal kevesebb volt a nyitó értéknél. A visszaesés egyik fő oka a 3340 forinton nyitó, majd gyorsan 3200 forint alá eső OTP volt. A bankpapír azonban még így is 3 százalékos pluszban forgott, az eladói nyomás azonban nagyon hasonlít a péntekihez, amikor 5 százalék feletti pluszból pillanatok alatt jelentős mínuszban nyomták le az árat.

A Mol 11 550 forinton nyitó Mol 11 200 forintig esett vissza, ez utóbbi 2,7 százalékos pluszt jelentett.

A Magyar Telekom 610 forinton 1,7 százalék pluszban állt, míg a Richter 3,7 százalékkal 27 495 forinton állt.

Amíg ezt a néhány sort leírtuk az OTP-árfolyama megközelített a pénteki 3150 forintos záró árat, és onnan, csak néhány forintra kereskedtek vele.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!