A rövid oldalon minden benchmark 9,25 százalékon áll, de csak a tizenkét hónapos csökkent szerdán, méghozzá 12 bázisponttal. Éven túl minden lejárat esetében nagyobb mértékben, 20-32 bázisponttal mérséklődött a referenciaátlag. Ezzel a hosszú oldalon minden benchmark már csak alig, 3-11 bázisponttal áll a 10 százalékos szint felett - derül ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!