A magyar piacon pénteken nincs kereskedés.

A forint euróhoz viszonyított árfolyama péntek délelőtt a 282-es szint fölő gyengült a bankközi poiacon. A londoni bankközi piacon a forint péntek reggel még, 276,35-65/eurón, 0,05 százalékkal jobb volt a kora hajnalinál, és 9,29 százalékkal gyengébb az euróval szemben, mint a tavalyi év végén.

A legnagyobb kilengéseket a cseh koronának és a lengyel zlotyinak jósolják a kereskedok, a forint szukebb sávban mozoghat, a hazai piacszünet miatt, írta elemzok véleményét idézve péntek reggel a Dow Jones hírügynökség.

A szlovák korona péntek reggel, 30,545-85/eurón, 9,07 százalékkal erősebb, a cseh korona, 25,108-58/eurón, 5,24 százalékkal erősebb, a lengyel zlotyi, 3,8800-50/eurón, 7,76 százalékkal gyengébb volt az euróval szemben, mint év végén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!