Az euró/forint árfolyama a bankközi piacon tegnap megtalált támasznál vesztegel, az eurórégiós devizával továbbra is 232,40-es szinteken kereskednek. Kolba Miklós, az ING Bank szakembere szerint az általánosan tapasztalható tőzsdei zuhanás a hazai deviza piacán alig érzékelteti hatását, pénteken minden bizonnyal nem lesz nagy elmozdulás az árfolyamban, részben azért sem, mert rendkívül lanyha a forgalom a bankközin. A régiós piacok is nyugodtak, a zloty némi emelkedést mutat, a cseh és a szlovák koronák alig moccannak. A dollárért 148 forintot, a svájci frankért 143-at kellett fizetni péntek reggel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!