Az OTP 3100 forinton kezdte a csütörtöki kereskedést, ami közel 10 százalékos visszaesést jelent szerdához képest, a pillanatokon belül 5 forinttal alacsonyabb ár pedig máris felfüggesztést eredményezett a 10 százalékos korlát miatt.

A BUX 13 528 ponton nyitott, ami 6 százalékkal alacsonyabb érték a szeradi záró áránál. Bár az esés mértéke nagynak látszik, azonban ez megegyezik a csütörtöki ázsiai, és a szerda esti amerikai zuhanásokkal.

A Mol szintén komoly eséssel indított, az ára 8 százalékkal 11 900 forintra szakadt. A Richter 2 százalékkal esett vissza, ami 28 405 forintot jelentett.

A várakozásoknál jobb gyorsjelentést közzétevő Magyar Telekom 5 százalékkal 604 forintra esett vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!