Megint a Nasdaq lógott ki a sorból

Hétfőn a kezdeti erősödés után hamar elbizonytalanodtak az amerikai részvénypiacok, ami elsősorban a Nasdaq visszaesésének volt volt köszönhető - írja a Portfolio.
Domokos Erika, 2017. június 26. hétfő, 22:49
Fotó: MTI/EPA

A kereskedést a Dow Jones index 0,1 százalékos pluszban zárta, minimálisan az S&P-500 is feljebb tudott kapaszkodni (0,03 százalék), a Nasdaq viszont 0,3 százalékos eséssel kezdte a hetet.

A Dow-komponensek közül a Goldman Sachs tudott a legtöbbet emelkedni (1,7 százalék), míg a negatív oldalon a Boeing egy százalékos esését érdemes megemlíteni - írja a portfolio.hu.

Az olajár a hétfői kereskedést kevesebb mint egy százalékos emelkedéssel fejezte be, késő este a WTI 43,68, a Brent pedig 46,17 dollár körül járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK