A kereskedés első órájának végére másfél százalékos esést hozott össze a BUX index, tíz óra után néhány perccel 17 094 ponton járt a vezető mutató. A lejtmenetben az elmúlt napokban szépen szereplő Mol részvények járnak az élen, az olajipari társaság részvényei 2,8 százalékkal értékelődtek le, 16 800 forintra. Az OTP 2 százalékkal esik, 3392 forintra, a Richter viszont tartja magát, a gyógyszerpapír árfolyama 37 050 forinton stagnál. A Magyar Telekom enyhe mínuszban, 422 forintos árfolyama negyed százalékkal marad el a péntekitől. 4,5 százalékkal, 585 forintig zuhant az E-Star árfolyama, az Estmédia ennél nagyobb mértékben értékelődött le, 24 forintos ára 2 forintos csökkenést jelent, ez azonban százalékban mérve 7,5 százalékos elmozdulás a negatív irányba. A forgalom egyelőre nem érte el, az 1,3 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!