Megint borzasztó az adat - erőtlen a zuhanás

A Philadelphiai Fed index -7,7-es értéket hozott a várt 7,1 helyett, ezzel az elmúlt 31 hónap legrosszabb értékét hozta az index. A piacok ismét esnek, pedig a vártnál kedvezőbb ingatlanpiaci és munkanélküliségi adat után már kezdtek magukhoz térni.
NAPI, 2011. június 16. csütörtök, 16:08
Fotó:

A részvénypiacok nagyon idegesen reagáltak, az S&P-500 perceken belül 7 pontot ledobott magáról, 1269-ről 1263-ra, de egyelőre úgy tűnik, kezd megnyugodni a hangulat, mintha a befektetők átmenetileg megunták volna a pánikolást. Az euró/dollár és az euró/svájci frank is csak percekre esett vissza, úgy tűnik az eladók kezdenek kifogyni a munícióból.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK