Megint csökkentek a hozamok

Egy kivétellel jelentősen mérséklődtek a referenciahozamok az állampapírok bankközi piacán pénteken.
NAPI, 2011. december 2. péntek, 14:28
Fotó: Napi.hu

A legrövidebb lejárat kivételével - amelyik nem változott - nagyobb mértékben 12-40 bázisponttal csökkentek a benchmarokok a másodlagos állampapírpiacon. A változásokkal a hozamok 6,85 és 8,53 százalék között szóródik - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

devizatrader62, 2011.12.02 14:54

Jó kis piac ez.....minden besprézve ami bűdős....és most up....most fent de lassan jön a lent...csak keressünk rajta!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html