A Bank of America kötelékében működő Merrill eddig alulteljesítő részvényként tartotta számon a Citi papírjait, ám most a hitelek minőségében mutatkozó stabilizálódásra, a friss tőke bevonására és a reorganizációra hivatkozva látványosan javította a besorolást. Az elemzők szerint egyértelműen csökkent a jövőbeni hitelveszteségek kockázata, és miután "a válság nagyrészt elmúlt" a Citi számára, azelőttünk álló negyedekben jobb eredményekre számítanak a banktól.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!