Érdemi hazai hír híján ma is az 1,26-os szint körül ingadozó euró/dollár keresztárfolyam mozgatta a forint jegyzését a bankközi devizapiacon. Az euró megpróbálkozott a 285 forint alatti térségekkel is - 284,35 volt az alja -, de onnan gyorsan visszalökték, így a nap nagy részét a 285-286 forint közötti sávban töltötte - tájékoztatott Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank üzletkötője. Utóbbi késő délután meglódulva 1,2623-on állt, így háromnegyed hatkor az euró egysége 284,50, a dolláré 225,40, a svájci franké pedig 236,90 forintot ért.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!