Megint kisebbek lettek a hozamok

Egyértelmű hozamcsökkenés jellemezte a keddi napot a magyar másodlagos állampapírpiacon. A hozamok minimális mértékben szinte minden lejáratra csökkentek.
NAPI, 2009. augusztus 11. kedd, 14:48
Fotó:

A rövidebb futamidejű diszkontkincstárjegyek közül a 3 hónapos 6 bázisponttal 7,92 százalékra, a 12 hónapos 2 bázisponttal 7,88 százalékra esett vissza.

Az éven túli lejáratok közül a legtöbbet 9 bázisponttal a 15 éves állampapír hozama csökkent, amely így 8,11 százalék lett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK