Megint ráugrottak az állampapírokra

Az egy héttel korábbihoz hasonlóan erős kereslet jellemezte a háromhónapos dkj-k mai aukcióját.
NAPI Online, 2008. november 18. kedd, 12:13
Fotó:

Az Államadósság Kezelő Központ által meghirdetett 30 milliárd forintos mennyiségre közel 138 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatot az elsődleges forgalmazók. Az ÁKK ebből 35 milliárdnyit fogadott el, a hozamok átlaga 11,99 százalék lett, ami az egy héttel korábbinál 19 bázisponttal kisebb, a hétfői másodpiaci benchmarkot viszont 14 bázisponttal meghaladja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK