A megvásárolt kötvényeknél a bank kezdeményezte a bevonást. A 2012. február 1. nappal történő bevonást követően a sorozat forgalomban lévő össznévértéke 105 950 000 euró összegűre csökken.

Az OTP pár napja már bejelentette, hogy a másodpiaci forgalomban ugyanebből a sorozatból 12 millió euró névértékben vásárolt vissza a bank, amelyeket január 27-vel be is vont.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!