Az új megjelenést ma jelentette be a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Zöld Újság Rt. Az éves rendszerességgel megjelenő kiadvány brókercégekről és kibocsátókról (az első féléves adatok) tartalmaz információkat, de külön fejezetek foglalkoznak a tőkepiaci szabályozással és a tőzsdei elszámolással is. A kiadvány ezúttal is magyar és angol nyelven is olvasható.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!