Megjelent a Zalakerámia-ajánlat

Miután a PSZÁF május 31-én jóváhagyta a Lasselsberger Ceramics Kft. részvényeire tett önkéntes nyilvános vételi ajánlatát, az ma - azaz június 3-án - meg is jelent a Magyar Tőkepiacban.
NAPI Online, 2005. június 3. péntek, 07:50
Fotó:

Az elfogadási időszak nyitónapja június 5., zárónapja július 4. Mint arról korábban beszámoltunk, a Lasselsberger Ceramics 2350 forintot kínál a Zalakerámia részvényekért, s ha átlépi a 90 százalékot az ajánlat során, minden bizonnyal megkísérli a kisebbségi részvényesek kiszorítását.
Az ajánlattal kapcsolatos kérdésekkel a Raiffeisen Bank Rt.-hez fordulhatnak a részvényesek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK