Jó hangulatban nyitott a Budapesti Értéktőzsde, fél 10-kor 1,30 százalékos plusszal 22 050 ponton állt. A blue chipek közül - köszönhetően talán a tegnapi tengerentúli bankralinak - az OTP nyargalásba kezdett, 2,50 százalékos plusz után 7201 forintos árfolyamot is elérte. A többi nagy is a zöld tartományban forog, igaz, visszafogottabban. A Mol fél százalékos emelkedéssel 20200, a Richter hasonló arányú drágulással 33 200, míg a Telekom 0,4 százalékos erősödés mellett 814 forint körül mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!