Megjött a korrekció Európába

Többségében estek a tőzsdék Európában, a CAC és az FTSE-100 0,3 százalékkal gyengült, a DAX pedig minimális mértékben erősödött.
NAPI Online, 2007. szeptember 28. péntek, 18:41
Fotó:

A dollár tovább gyengült az euróval szemben, ami lesiklópályára küldte az Egyesült Államokba exportáló európai cégek részvényeit. Ugyancsak a vesztes oldalon álltak a bankok, miután a bankközi kamatok ismét a magasba szöktek, esett a Barclays és a Societe Generale árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK