Megjött a vételi kedv Budapesten

A BUX a pozitív tartományban nyitott kedden,
NAPI, 2010. július 6. kedd, 09:10
Fotó:

A pesti parkett irányadó indexe a pozitív tartományban nyitott, s 21 215 pontig emelkedett a kereskedés első perceiben, ami 0,6 százalékos pluszt jelent.

A blue chipek közül A Mol drágulása volt a legszembetűnőbb, az olajpapír jegyzése 1,5 százalékkal 19 585 forintra ugrott. Emelekdett az OTP árfolyama is, 0,1 százalékkal 4791 forintra.

Az FHB papírjai 2,4 százalékos pluszban 1060 forinton forogtak.

A Magyar Telekom részvényeiért 0,6 százalékkal többet fizettek, mint tegnap zárásban, így a távközlési papírok 640 forintot értek.

A Richterre a kereskedés első perceiben egyáltalán nem érkezett kötés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK