A tulajdonosok október 28. és november 4-e között transzferálhatják a Pannunity megbízásából eljáró Erste KELER-nél vezetett 0035/201154 számú értékpapírszámlájára a részvényeket, illetve a kijelölt helyeken adhatják át az átruházási nyilatkozatot.

Az áttranszferált papírok 210,32 forintos ellenértékét november 7-ig fizetik meg. Az esetleg fennmaradó részvények érvénytelenítésre kerülnek, a törlést követő két hónapon át azonban a Pannunity még biztosítja az ellenérték átutalását.

A kiszorítás lezárultát követően a PannUnion részvényei automatikusan kivezetésre kerülnek a BÉT-ről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!