A világ egyik vezető fogyasztásicikk-gyártója, a Procter & Gamble részvényenként 63 centes (összesen 2,2 milliárd dollár) nyereséget produkált az elmúlt negyedévben, szemben az elemzői várakozásokban szereplő 61, illetve a bázisidőszakban elért 59 centtel. A cég árbevétele több mitn ötödével 17,25 milliárd dollárra hízott, ami némileg elmarad a 17,52 milliárd dolláros elemzői prognózistól.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!