Meglepetés, túljegyezték a görög kötvényeket

Az AP hírügynökség szerint eddig 7 milliárd eurónyi jegyzés érkezett az 5 milliárd euró értékű, 10 éves görög államkötvény aukció során.
NAPI, 2010. március 4. csütörtök, 11:18
Fotó:

A hírügynökség ugyanakkor nem tudta egyelőre közölni, milyen hozamon kellett a kötvény a befektetőknek, s az aukció eredményéről sincs még hivatalos tájékoztatás.

A piacok nagy figyelemmel kísérik a mai aukciót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kintekunta , 2010.03.04 11:50

Kívülről az látszik,hogy az autópályán haladó gépjármű kormánya mögött ember(ek)ülnek.
De sajnos a tempó már így is 320km/h feletti.
Olajjelző pirosan ég,a gázpedál beragadt,az üzemanyag fogytán,már csak az kell,hogy a szelepek is beadják az unalmast,s akkor mindenek vége.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html