Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A BÉT Zrt. kismértékben növekvő, 7,198 milliárd forintos mérlegfőösszeg mellett 1,629 milliárd forint árbevételre tett szert a tőzsdei tevékenységből az első félévben, ami bő harmadával múlja felül az egy évvel korábbit, döntően a magasabb forgalmi díjbevételnek köszönhetően. A tőzsdei tevékenység eredménye hasonló mértékben nőtt, 838 millió forintra. Az adózott eredmény 10,5 százalékkal 1,449 milliárd forintra emelkedett, ami az idei évre időarányosan előirányzott terveket is meghaladja. A kedvező eredmény elsősorban az azonnali és a határidős piacok várakozáson felüli teljesítményének köszönhető. A napi átlagos részvénypiaci forgalom a 2005. első féléves 17,3 milliárd forinttal, valamint a tavalyi egész éves 19,1 milliárddal szemben az idei első félévben 27,4 milliárd forintra rúgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!